Feesten

Tijdens een schooljaar komen we heel wat feesten tegen. Deze feesten laten wij niet zomaar voorbij gaan. Op onze school worden zeer veel leuke initiatieven genomen. Verkleedpartijen horen er uiteraard ook bij. Zo verkleden wij ons graag met het Heksenfeest, Fluodag, Sportdag, Crazy Hairday, Carnaval, …… en vaak ook onverwachtse maar leuke dingen. Tijdens de verkleedpartijtjes vragen wij jullie niet om nieuwe dingen aan te kopen maar creatief om te gaan met reeds voorhande spulletjes  en/of kledij.

Waarden en normen en het belang van een familie is voor ons van zeer groot belang. Jaarlijks organiseren wij  een Grootouderfeest (januari), Mamafeest ( mei) en een Papafeest (juni). Door gebrek aan een grote ruimte en om de kwaliteit van de activiteit hoog te houden hebben we besloten dat elke graad één feest voor zijn rekening neemt. Op het einde van hun kleuterperiode zijn dan  alle feesten aan bod gekomen.

Mamafeest: voor de ouders van de peuters (Instapklassen) en de kleuters van K1. 

Grootouderfeest: voor de grootouders van K2

Vaderfeest: voor de papa’s van K3 

Je kan foto’s van deze leuke feesten bekijken bij de map foto’s!!!

IMG_8444

Halloween en lichtjeslopen: 

Ouders/ grootouders, familie en vrienden stappen samen met de kleuters, juffen en leden van de vriendenkring door de straten van Wijnegem onder politiebegeleiding. Tijdens de wandeltocht zijn er enkele verrassingen. 

********************************************************************************

IMG_9422

Sint op school:

We ontvangen Sint en Piet op een originele manier. Een spannende dag voor iedereen.

**************************************************************************************

IMG_0529

Dikketruiendag

Met Dikketruiendag gaat de verwarming wat lager en doen leuke dingen om ons op te warmen en spelen we veel buiten. We leren ook steeds iets bij over het milieu!

**************************************************************************************

IMG_0400

Carnaval

Met carnaval zijn er heel wat gekke mensen op straat en dit telt ook in Wijnegem. Wij organiseren een carnavalstoet en stappen door de straten van Wijnegem onder politiebegeleiding. 

*************************************************************************************

IMG_4765

Pasen

Met Pasen zoeken we eitjes, rapen we eitjes, gooien we eitjes, eten we eitjes, tellen we eitjes, verdelen we eitjes,…..

Daarna smullen we van een heerlijke Paasbrunch!

 

 *************************************************************************************

DSC_0392

 Schoolfeest:

Onze kleuters trakteren jullie op een prachtig spektakel. Talenten komen boven en kleuters en juffen geven het beste van zichzelf. Daarna zijn er leuke spelletjes (steeds in het Thema van het schoolfeest) en kunnen jullie genieten van een lekker hapje en drankje. 

*************************************************************************************

DSC_5433a

Kleuterdiploma

Op het einde van het schooljaar nemen we afscheid van de kinderen uit de derde kleuterklas. Na heel wat oefenen, spelen en leren zijn ze nu echt klaar voor de grote school en het eerste leerjaar! Na de kleuter-proclamatie met diploma-uitreiking kunnen we enkel nog zeggen: ‘Het gaat jullie goed!’

 

Advertentie