Andere leerkrachten

Turnleerkracht

Hallo allemaal,

Velen onder jullie kennen mij al, maar voor de nieuwtjes stel ik me graag nog even voor.

Ik ben juf Ilka.

Samen met Jan en onze twee kinderen Lies en Stef woon ik in Viersel. Ik ga graag lopen en mountainbiken. Een stevige wandeling doen we meestal met het hele gezin. In de bossen of in de bergen doen we dat het liefst.

Sportief in hart en nieren…

Deze “kriebel” wil ik graag delen met iedereen in het Notendopje.

Als turnjuf geef ik les aan alle peuters en kleuters van het Notendopje. Een voordeel is dat ik zo alle kinderen van de school ken. Dat vind ik heel fijn. Buiten bewegen is gezond. We proberen de tuin dan ook te benutten om veel buiten te sporten. “Als het weer dit toelaat…” Samen met jullie kapoen gaan we er een tof sportjaar van maken. Plezier beleven tijdens het bewegen is het allerbelangrijkste!

Ons moto: !! BEWEEG & HAVE FUN FUN FUN !!

__________________________________________________________________________________________________________

Kinderverzorgsters

WhatsApp Image 2021-08-31 at 10.14.19

Ik ben juf Lies.

Samen met mijn drie kinderen Kobe, Lobke en Diewke woon ik in Aartselaar. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur. Ik vertoef ook graag aan de zee. Ik ga ook graag iets drinken met vrienden om lekker te genieten en te ontspannen. Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en sinds 2013 hier in het Notendopje aan het werk. In het begin van het schooljaar ga ik de andere jufkes wat ondersteunen, zo kunnen de kleuters zich nog beter ontwikkelen. Wanneer de instapklas te groot word, start ik met een 2de instapklasje.

__________________________________________________________________________________________________________

Ik ben Juf Petra.

Dit is mijn 2dejaar als kinderverzorgster hier in het Notendopje. Hiervoor heb ik al enkele jaren ervaring in andere scholen en kinderdagverblijven. Momenteel studeer ik bij voor kleuterjuf omdat werken met kinderen mijn grootste passie is.

Samen met de andere juffen en meesters zorg ik graag voor een warme, veilige omgeving. Een plaats waar kinderen zichzelf kunnen zijn en groeien .Ik zorg voornamelijk voor de allerkleinsten maar af en toe zal je mij misschien ook aan de schoolpoort of  in k2 / k3 zien .

Groeten Petra.

Advertentie