instap A

Welkom in de eendjesklas

Gonnie-en-Gijsje-en-Ollie-natuurlijk-Illustratie

 

 

 

 

 

Hallo allemaal,shana

Ik ben juf Shana. In juni 2012 ben ik afgestuurd aan Artesis Hogeschool te Lier. Ik heb op verschillende scholen lesgegeven en vanaf het jaar 2015 geef ik hier les in ‘Het Notendopje’. Mijn man en ik wonen samen in Beerse. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur en lekker uit eten.

 

Wegens zwangerschap zal ik even vervangen worden door Juf Shana. Na mijn bevallingsrust  kom ik graag weer zorgen voor jullie Kapoentjes. 

____________________________________________________________________________________________

IMG_2415

Ik ben juf Shana.

Dit is mijn vijfde schooljaar als kleuterjuf en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn studiekeuze. Mijn grootmoeder was kleuterjuf en ik heb altijd gezegd “moeke, later wil ik ook kleuterjuf worden”. Lesgeven is een passie en ik doe het nog elke dag met even veel enthousiasme en liefde. Mijn andere passies zijn reizen en paarden. Daar besteed ik dan ook veel vrije tijd aan. Verder kook ik graag en ben ik graag in de tuin bezig. Ik geniet ook van een stevige wandeling met mijn hond!

De grootste pijler die ik als juf hanteer is dat iedereen zich goed voelt in de klas. Geborgenheid, gezelligheid en tonnen plezier. Het moet een veilig plekje zijn waar ze zich volop kunnen ontplooien en groeien.

Ik kijk er naar uit om de aller kleinsten te ontvangen, mijn deur staat open en mijn armen ook!

Groetjes,

Juf Shana

_________________________________________________________________________________________

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie kinderen en ‘Jules’ (de klaspop) van alles te ontdekken. Samen maken we een hele dag plezier, leren en ontdekken we al spelenderwijs een heleboel dingen. Wij gaan: zingen, dansen, knutselen, muziek maken,…

d22c3db47b5cd0e1bf01d5b3dffaeb5f--villa-indoor

Als juf vind ik het fijn om ‘tik tak’ te spelen. Dit is heel goed voor de taalontwikkeling. De kinderen vinden het super om naar deze voorstelling te kijken. Niet enkel ‘tik tak’ is leuk, maar de juffen spelen ook vaak samen poppenkast of toneel.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in ons klasje. Zo kunnen we beter leren en ontdekken. Het is belangrijk dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo.

Wij leren samen zelfstandig worden. We leren: onze jas aandoen, onze jas aan de kapstok hangen, naar toilet gaan,onze neus snuiten, boekentas openen,… Dit doen we allemaal samen met Jules, want Jules moet natuurlijk ook nog van alles leren.

Elke week doen we ook aan bewegingsopvoeding. We gaan 2 keer per week samen turnen met de turnjuf in de speelzaal. De turnjuf geeft ook verschillende keren fietstraining aan de kinderen.

Samen helpen we de juf in onze tuin. We mogen groenten en bloemetjes zaaien. Nadien dragen we hier veel zorg voor. Want op school hechten we veel belang aan het milieu.

Hopelijk tot snel! Jules en ik kijken er alvast naar uit!

Juf Shana

Advertenties