instap A

EENDJESKLAS ( Instap A, juf Shana)

Gonnie-en-Gijsje-en-Ollie-natuurlijk-Illustratie

 

 

 

 

 

Hallo allemaal,shana

Ik ben juf Shana. In juni 2012 ben ik afgestudeerd aan de Artesis Hogeschool te Lier. Ik heb op verschillende scholen lesgegeven en vanaf het jaar 2015 geef ik hier les in ‘Het Notendopje’. Mijn man en ik wonen samen in Beerse. Wij hebben samen 1 dochtertje (Flore) In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur en lekker uit eten.

____________________________________________________________________________________________

Ik kijk ernaar uit, om samen met jullie kindjes en onze klaspop ‘Jules’ leuke dingen te doen. Samen maken we een hele dag plezier. We leren en ontdekken op een speelse manier  een heleboel dingen. Wij gaan: zingen, dansen, knutselen, muziek maken,…

d22c3db47b5cd0e1bf01d5b3dffaeb5f--villa-indoor

Als juf vind ik het fijn om ‘tik tak’ te spelen. Dit is heel goed voor de taalontwikkeling. De kinderen vinden het super om naar deze voorstelling te kijken. Niet enkel ‘tik tak’ is leuk, maar de juffen spelen ook vaak samen poppenkast of toneel.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in ons klasje. Zo kunnen we beter leren en ontdekken. Het is belangrijk dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo.

Wij leren samen zelfstandig worden. We leren: onze jas aan en uit te doen, onze jas aan de kapstok te hangen, naar toilet te gaan, onze neus te snuiten, boekentas te openen en nog véél véél meer. Dit doen we allemaal samen met Jules onze klaspop die hoort bij onze taal- en rekenmethode.

Elke week doen we ook aan bewegingsopvoeding. We gaan 2 keer per week samen turnen met juf Ilka in de speelzaal. Juf Ilka geeft ook verschillende keren fietstraining aan ons en krijgt daarbij hulp van ouders en /of grootouders.

Samen helpen we de juf in onze moestuin. We mogen groenten en bloemetjes zaaien. Nadien dragen we hier veel zorg voor. Want op school hechten we veel belang aan het milieu.

Hopelijk tot snel! Jules en ik kijken er alvast naar uit!

Juf Shana