Instap A

Naamloos

Welkom in de lieveheersbeestjesklas!

Hallo allemaal,thumbnail_image

Ik ben juf Shana. In juni 2012 ben ik afgestuurd aan Artesis Hogeschool te Lier. Ik heb op verschillende scholen lesgegeven en vanaf het jaar 2015 geef ik hier les in ‘Het Notendopje’. Mijn man en ik wonen samen in Beerse. Wij hebben samen 1 dochtertje ‘Flore’. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur en lekker uit eten.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie kinderen en ‘Jules’ (de klaspop) van alles te ontdekken. Samen maken we een hele dag plezier, leren en ontdekken we al spelenderwijs een heleboel dingen. Wij gaan: zingen, dansen, knutselen, muziek maken,…

Als juf vind ik het fijn om ‘tik tak’ te spelen. Dit is heel goed voor de taalontwikkeling. De kinderen vinden het super om naar deze voorstelling te kijken. Niet enkel ‘tik tak’ is leuk, maar de juffen spelen ook vaak samen poppenkast of toneel.d22c3db47b5cd0e1bf01d5b3dffaeb5f--villa-indoor

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt in ons klasje. Zo kunnen we beter leren en ontdekken. Het is belangrijk dat ieder kind mag ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo.  

Wij leren samen zelfstandig worden. We leren: onze jas aandoen, onze jas aan de kapstok hangen, naar toilet gaan,onze neus snuiten, boekentas openen,… Dit doen we allemaal samen met Jules, want Jules moet natuurlijk ook nog van alles leren.

Elke week doen we ook aan bewegingsopvoeding. We gaan 2 keer per week samen turnen met de turnjuf in de speelzaal. De turnjuf geeft ook verschillende keren fietstraining aan de kinderen.

Samen helpen we de juf in onze tuin. We mogen groenten en bloemetjes zaaien. Nadien dragen we hier veel zorg voor. Want op school hechten we veel belang aan het milieu.

Hopelijk tot snel! Jules en ik kijken er alvast naar uit!

Juf Shana