Instap A

Hallo

Zal ik me even voorstellen …?

Ik ben juf Sally, 30 jaar en wonende te Putte. Hier woon ik samen met mijn partner en dochter Loreen. In 2013 ben ik afgestudeerd als kleuterjuf en heb in al die tijd ervaring mogen opdoen bij zowel de peuters als de kleuters. In mijn vrije tijd hou ik van beweging. Zo ga ik vaak wandelen met mijn hond en doe ik aan zumba. Kwestie van fit te blijven voor onze kleuters. 😉

_____________________________________________________________________________________________________

naamloos-1Ik ben juf Shana. In juni 2012 ben ik afgestuurd aan Artesis Hogeschool te Lier. Ik heb op verschillende scholen lesgegeven en vanaf het jaar 2015 geef ik hier les in ‘Het Notendopje’. Mijn man en ik wonen in Beerse. Wij hebben samen 2 kinderen, een zoontje Leon en een dochter Flore. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur en lekker uit eten.

 

______________________________________________________________________________________________________

Benieuwd wat we in de vogeltjesklas gaan doen …?

Samen met Jules gaan wij op ontdekking! Experimenteren is hetgeen waar onze peuters van houden. Wat kan ik allemaal met mijn handen?, Wat doen de materialen waarmee ik mag spelen?, … Dat gaan we samen ontdekken. Verder leren we om alles zelfstandig te kunnen doen. We leren zelfstandig naar toilet gaan, onze jassen aandoen, … Maar het allerbelangrijkste is ons goed voelen in ons nieuwe stekje … En daar gaan we zeker en vast voor zorgen.

Hou de website in de gaten, dan kan je samen met je kind over de foto’s praten

Liefs

juf Sally

Advertentie