K3B

Welkom in de KLAVERTJESVIERKLAS!ae91aaf8-1b1f-468f-8000-1c9c457dd130

Laat ik me eerst even voorstellen; ik ben juf Sally. Ik woon in Brasschaat en ben de fiere mama van een dochtertje, Loreen. Ik ben gestart als leerkracht in de eerste kleuterklas hier op school. Daarna gaf ik les in het tweede en derde kleuterklasje op een andere school. Door op verschillende scholen les te geven, heb ik ondertussen heel wat ervaring kunnen opdoen en ben ik heel blij dat terug in Het Notendopje kan starten.

Naast mijn job als kleuterjuf, geef ik ook nog dansles aan volwassenen; namelijk Zumba. Dit is dan ook één van mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd. Op deze manier blijf ik fit voor de kleutertjes ;-).

Wat doen we in de derde kleuterklas?

Samen ontdekken we de klavertjesvierklas. Net zoals in K3A gaan we ons samen met Pompom voorbereiden op de grote stap naar het eerste leerjaar. Dit doen we bijvoorbeeld door werkjes aan te bieden op vlak van contractwerk. De kleuters worden op deze manier gestimuleerd om zelfstandig hun werkjes te plannen en ze op eigen tempo en niveau af te werken. Ook de initiatiedagen met de Notelaar zorgen ervoor dat de overstap minder moeizaam zal verlopen. Tijdens deze momenten leren de kleuters bijvoorbeeld de klas en de leerkrachten kennen.

Ook aan werkhouding, concentratie, reken- en taalvaardigheden werken we hard. We maken gebruik van de taal- en rekenkast om de verschillende vaardigheden spelenderwijs onder de knie te krijgen. Verder krijgen we, net zoals de voorbije jaren ook turnles. We gaan vlinderen in de verschillende klassen, gaan op uitstap en maken veel plezier.

Ik hoop vooral dat jullie kapoen thuiskomt met prachtige, leuke, grappige, ontroerende en leerrijke verhalen!

Ik wens alle kindjes van de klas héél véél succes in ONS GELUKSKLASJE!

geluk

Lieve groetjes,

Juf Sally